You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë Imamët dhe xhemati se më datë 01.01.2017 (e Diel) pas namazit të Jacisë në “ Xhaminë e Pashës“ do të mbahet ligjëratë nga Bekim ef. Sulejmani, Mualim ne Xhaminë e Drenovecit.

Artikuj të ngjajshëm

error: