You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Myftinia e Tetovës njofton opinionin (xhematin) se organizon grumbullimin e artikujve ushqimor dhe higjienik për popullatën në vendet e dëmtuara nga vërshimet që ndodhën në Tetovë dhe rrethinë. Allahu xh. sh. ju shpërbleft me më të mirat e Tij.

Gjithashtu Myftinia e Tetovës i lajmëron të gjithë imamët e xhamive të Tetovës dhe fshatrave se ditëve të xhumaia (7 dhe 14 i Gushtit) shpall aksion për tubim të mjeteve financiare për tju ndihmuar vendeve të dëmtuara nga vërshimet. Allahu ju begatoftë.

Artikuj të ngjajshëm

error: