You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë Imamët dhe xhemati se më datë 25.12.2016 (e Diel) pas namazit të Jacisë në “ Xhaminë e Pashës“ do të mbahet ligjëratë nga Gafur ef. Selmani, Imam nē Xhaminë e fshatit Çellopek.

Artikuj të ngjajshëm

error: