You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Lajmërohen të gjithë hoxhallarët dhe besimtarët muslimanë, se Muftinia e Tetovës më datë 07.04.2016 (e enjte), në Xhaminë e lagjes Drenovec organizon manifestim fetar për natën e madhe të Regaipit, pas namazit të akshamit ora: 19:30, e organizua nga Muftinia e Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: