You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë Imamët dhe xhemati se më datë 18.12.2016 (e Diel) pas namazit të Jacisë në “ Xhaminë e Pashës“ do të mbahet ligjëratë nga Omer ef. Dauti, Imam nē Xhaminë e fshatit Kallnik.

Artikuj të ngjajshëm

error: