You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 06.03.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19.30 në “ Xhaminë Muharemce “ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Mr. Nashit Feratie me temë “ Mëkatet rrezikojnë besimin” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: