You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 28.02.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19.30 në “ Xhaminë e Rinisë “ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Taxhedin ef. Iljazi  (Imami i Xhamisë në fsh. Recicë e madhe), e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: