You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 21.02.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19.00 në “ Xhaminë Hz. Omeri “ në Reçicë të vogël do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Hafezat Dauti“ Imami i Xhamisë së fsh. Brodec”-Tetovë ), me temë: “Udhëzimi në Islam”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: