You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 13.02.2016 (e Shtunë) pas namazit të jacisë ora 19.00 në “ Xhaminë e Madhe Recicë“ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar hfz. Ramadan Hasani “ ish Imami i Xhamisë së Tabhanes”-Tetovë ), me temë: “Muhamedi a.s”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: