You are here
Home > Lajme > Njoftim

Njoftim

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës.
Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 07.01.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19:00 në “Xhaminë e Harabati Baba Teqe“ do të mbahet ligjerat nga Imami i nderuar Gafur ef. Selmani (Imam “Xhaminë e fsh. Cellopekë”-Tetovë ), me temë : “Muhamedi a.s në fillim të shpalljes”, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: