You are here
Home > Lajme > Në vizitë studentët e Fakultetit të Shkencave Islame

Në vizitë studentët e Fakultetit të Shkencave Islame

Myftiu i Tetovës dr. Qani ef. Nesimi ditën e hënë, në hapësirat e Myftinisë së Tetovës u takua me studentët nga Tetova dhe rrethina, të cilët studiojnë në Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup.

Myftiu këtë takim e organizoi për dy qëllime. E para që të njoftohet me studentët dhe e dyta që studentët të ndjehen shumë komodë në raport me myftininë dhe të shprehin gadishmëri për tu angazhuar nëpër xhami.

Artikuj të ngjajshëm

error: