You are here
Home > Lajme > Myftiu Prof.Dr. Qani ef. Nesimi priti Kryetaren e komunës znj. Teuta Arifi

Myftiu Prof.Dr. Qani ef. Nesimi priti Kryetaren e komunës znj. Teuta Arifi

Myftiu Prof.Dr. Qani Nesimi priti në takim Kryetaren znj. Teuta Arifi për urim të zgjedhjes së tij si Myfti i Tetovës. Në këtë takim u diskutuan tema të ndryshme në interes të qytetarëve me theks të veçantë në pastërtinë që duhet mbajtur në qytet veçanërisht tek varrezat e qytetit si dhe për aktivitetet kulturore të përbashkëta që duhet organizuar me rastin e festave fetare Islame.

Qani Nesimi & Teuta Arifi

Qani Nesimi & Teuta Arifi

Qani Nesimi & Teuta Arifi

Artikuj të ngjajshëm

error: