You are here
Home > Lajme > Myftiu Nesimi priti për vizitë z. Lazim Destani

Myftiu Nesimi priti për vizitë z. Lazim Destani

Myftiu Prof. dr. Qani ef. Nesimi e priti për vizitë pronarin e kompanisë Ecolog, z. Lazim Destani, i cili së bashku me një pjesë të lidershipit të kompanisë, erdhën për t’ia uruar atij ardhjen në krye të këtij institucioni të rëndësishëm fetar. Në një atmosferë me biseda të ngrohta mes dy palëve, mysafirët shprehën kënaqësinë e tyre duke i vlerësuar zhvillimet pozitive dhe ndryshimet demokratike brenda BFI-së dhe i dëshiruan dr. Nesimit shëndet dhe suksese në këtë mision të shenjtë.

29aad72209c522a85f1bf3577fb7e41194770553ef1a5ff565e99b743cc7d54e

Artikuj të ngjajshëm

error: