You are here
Home > Lajme > Myftiu i Tetovës pranon dhuratë

Myftiu i Tetovës pranon dhuratë

Me rastin e përfundimit të renovimit të objektit të Myftinisë së Bashkësisë Fetare Islame në Tetovë,Myftiu i Tetovës pati nderin dhe respektin, që në emër tē të gjithë bashkëpunëtoreve të tij, të pranojë dhuratë gjegjësisht Televizor dhe njëkohësisht të falënderojë z. Agimin, pronar i firmës Mebel Dizajn. Gjithashtu ai i uroi dhe i dëshiroi fat dhe suksese në punët e mëtujteshme bamirësit në fjalë.

2

3

Artikuj të ngjajshëm

error: