You are here
Home > Aktivitete > Myftinia e Tetovës shënon ditëlindjen e Muhamedit a.s.

Myftinia e Tetovës shënon ditëlindjen e Muhamedit a.s.

Tetovë, 20 prill – Në vazhdën e shumë aktiviteteve të planifikuara me rastin e Ditëlindjes së Vulës së Pejgamberisë, Muhamedit a.s., edhe në territorin e Myftinisë së Tetvës, nxënëset e e SHMI ”Medreseja Isa Beu” – paralelja e vajzave në Tetovë, shpëndanë fletushka me moton “Të tjerët rreth personalitetit të Muhamedit a.s” si dhe nga një pako me llokumë të sponzoruara nga kompania “Bllagoja Gjorev A.D” e cila posedon edhe çertifikatën Hallall nga Agjencioni i Standardit Hallall pranë BFI.

Kurse, nesër, në ora 17, në hollin e Pallatit të Kulturës së këtij qyteti, nxënëset shpalosin ekspozitën e tyre nën moton “Artet e Bukura”. Ndërkaq, në ora 18, në sallën e Pallatit të Kulturës, nxënëset e kësaj paralele të Tetovë organizojnë manifestimin qendror “Muhamedi a.s. simbol i moralit”.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/agroupcc/public_html/myftiniatetove/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Artikuj të ngjajshëm

error: