You are here
Home > Lajme > Myftinia e Tetovës pranon mirënjohje nga Bashkësia Lokale e Shipkovicës

Myftinia e Tetovës pranon mirënjohje nga Bashkësia Lokale e Shipkovicës

Më 28.12.2015 dita (e hënë) Bashkesia Lokale e fshatit Shipkovicë i ka ndarë mirënjohje Myftinisë së Tetovës për kontributin dhe gadishmërinë e saj për tu ndihmuar vendeve të dëmtuara nga vërshimet në rrethinën e Tetovës.

12449553_1216695088358227_1813924624_o 12438918_1216694995024903_1329190549_o

Artikuj të ngjajshëm

error: