You are here
Home > Lajme > Muftiu i Tetovës mori pjesë në ndarjen e çmimit të nderit të Kombit Adem Demaçi

Muftiu i Tetovës mori pjesë në ndarjen e çmimit të nderit të Kombit Adem Demaçi

Më 04.05.2016 (e mërkurë), Muftiu i Tetovës mori pjesë në ndarjen e çmimit të nderit të Kombit Adem Demaçi, ku Universiteti i Tetovës i ndau çmimin Doktor nderi i shkencave (Doctor Honoris Causa). Këtë titull të lartë shkencor Universiteti ynë e ndan për personalitete të njohura, të cilët kanë punuar fuqishëm në avancimin e shkencës në përgjithësi dhe kanë kontribuar për kombin, lirinë, demokracinë dhe të drejtat universale.

Artikuj të ngjajshëm

error: