You are here
Home > Lajme > Mesazh Urimi

Mesazh Urimi

Me rastin e hyrjes në tre muajt e shenjtë: Rexheb, Sha’ban dhe Ramazanit Sherifit, Muftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve musliman ua uron hyrjen në këta muaj, duke e lutur Allahun Fuqiplotë që ti kalojnë në mirëqenie familjare, si dhe gjithmonë të jenë të mbuluar me Mëshirën e Tij.

Vesselamu alejkum!

Muftinia e BFI-së Tetovës

M u f t i u

Dr. Qani ef. Nesimi

Artikuj të ngjajshëm

error: