You are here
Home > Lajme > Mesazh urimi nga Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës

Mesazh urimi nga Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës

Me rastin e hyrjes në tre muajt e shenjtë: Rexheb, Sha`aban dhe Ramazani Sherifit, të cilët fillojnë më 20.04.2015 (e Hënë), Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve musliman ua uron hyrjen në këta tre muaj, duke e lutur Allahun Fuqiplotë që ti kalojnë në mirëqenie familjare, si dhe gjithmonë të jenë të mbuluar me Mëshirën e Tij.

Vesselamu alejkum!

Myftinia e BFI-së Tetovë
M y f t i u
Dr. Qani ef. Nesimi

Artikuj të ngjajshëm

error: