You are here
Home > Lajme > Mesazh urimi me rastin e Natës së madhe “Nata e Regaibit”

Mesazh urimi me rastin e Natës së madhe “Nata e Regaibit”

Me rastin e Natës së madhe “Nata e Regaibit” e cila bie me datë 23.04.2015 (Nata e Xhuma), Muftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve ua uron këtë Natë të madhe, duke e lutur Allahun Fuqiplotë që këtë kohë ta kaloni ne ibadet, mirëqenie familjare dhe gjithmonë të jeni të mbuluar me Mëshirën e Tij.

Vesselamu alejkum !

Myftinia e BFI-së Tetovë

Myftiu:

Dr. Qani ef. Nesimi

Artikuj të ngjajshëm

error: