You are here
Home > Lajme > Mesazh për haxhilerët

Mesazh për haxhilerët

Të nderuar besimtarë,

Jemi në ditët ku haxhilerët nisen për në haxhxh, për ta vizituar vendin e bekuar dhe të shenjtë në Mekke-Qaben.

Myftinia e Tetovës të gjithë haxhilerëve ju dëshiron haxhxh të pranuar, si dhe lehtësim në këtë rrugëtim. Të gjithë haxhilerëve All-llahu ju dhashtë force dhe shëndet që të kryejnë obligimet  e tyre fetare,  me shpresë që haxhilerët të kthehen shëndoshë e mire dhe me haxhxh të pranuar.

Myftinia e BFI-Tetovë

Artikuj të ngjajshëm

error: