You are here
Home > Aktivitete > Me rastin e Kurban Bajramit, Myftinia e Tetovës shpërndau mish kurbani

Me rastin e Kurban Bajramit, Myftinia e Tetovës shpërndau mish kurbani

Ne si Myftini në këto ditë të sakrificës dëshirojme qe të forcohen lidhjet familjare dhe të mbizotërojnë ndjenjat e dashurisë, ndërsa në marrëdhëniet ndërnjerëzore le të dominojë zëri i arsyes, le të mbretërojë paqja, harmonia dhe siguria. Lusim Allahun Fuqiplote qe te gjithe kurbanet dhe lutjet e te gjithe besimtareve ti beje kabulle. Dhashtë Zoti Kurban Bajrami në mesin tuaj të sjell gëzim, lumturi dhe mirëqenie.

image-c97003647d51466c2b7a15099093dbd427d4956f46697e4a986a88ca453b2780-V image-16ff2e9cee141332c3b223c611ce99211c97e12b9bd07966dccb9c4dae46efbe-V image-6c391215702d3c67b340df1af511a2e5adabf1f36a8cbcc8c29a8cc827489a20-V image-4e948edfffdf85acd3e8da8489b3c7a7d30ff3ac9af711b4fd34b3ba2eb9f396-V

 

Artikuj të ngjajshëm

error: