You are here
Home > Lajme > Mbledhja e radhës në Myftininë e Tetovës

Mbledhja e radhës në Myftininë e Tetovës

Më datë 09.11.2016 (e mërkurë), Myftinia e BFI-së e Tetovës në krye me Myftiun Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, ef. mbajti mbledhjen e radhës, ku në mënyrë të hollësishme i njoftoi Anëtarët e Muftinisë për të gjitha rezultatet dhe aktivitetet të organizuara gjatë tre muajve të kaluar, me shpresë që e ardhmja të jetë edhe më e begatshme dhe më e suksesshme.
Ndërkaq këtë mbledhje e nderoi edhe ardhja e Kreut më të lartë të BFI-së Reisul Ulema H. Sulejman ef.Rexhepi, ku Kryetari i BFI-së vlerësoi punët e Myftinisë dhe mbeti i kënaqur, si dhe dha disa sugjerime kruciale për Myftininë e Tetovës.
Kryetari i BFI-së në emër të Drejtorit të përgjithshëm të vakëfeve pranë Kryeministrisë së Turqisë Myftiut të Tetovës i dhuroi një dhuratë me simbol të Xhamisë së rihapur pas 104 viteve “Hajdar Kadi” të qytetit të Manastirit.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/agroupcc/public_html/myftiniatetove/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Artikuj të ngjajshëm

error: