You are here
Home > Lajme > Manifestim me rastin e Hixhretit

Manifestim me rastin e Hixhretit

Me rastin festës të “Vitit të Ri Hixhri 1437”  Muftinia e Tetovës organizoi manifestim në xhaminë Muharemçe të Tetovës. Kjo natë e madhe u festua me këndimin e Mevludit, disa pjesë nga Kur’ani Famëlartë dhe ilahije për Pejgamberin a.s., të udhëhequr nga hafizi jonë Abdurrahim ef. Murati.

Manifestimi në fjalë përfundoi me fjalimin e Muftiut Dr. Qani. ef. Nesimi, i cili shpjegoi rëndësinë
dhe mesazhet e Hixhretit.

Artikuj të ngjajshëm

error: