You are here
Home > Lajme > Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 20.12.2015 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18.30 në “ Xhaminë e Pashës“do të mbahet ligjerat nga Imami i nderuar Hfz.Ibrahim ef.Aliu (imam në “Xhaminë e Rinisë“-Tetovë ),me temë :“Muhamedi a.s.- mësuesi në çdo sferë të jetës“,e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: