You are here
Home > Lajme > Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 13.03.2016 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 19.30 në “ Xhaminë Dardania “ do të mbahet ligjëratë nga hoxha i nderuar Murat ef. Ismail imam në xhaminë Eski me temë “ Muslimani bashkëkohore ” e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: