You are here
Home > Aktivitete > Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Ligjerata javore nga imamët e Myftinisë së Tetovës

Njoftohen të gjithë imamët dhe xhemati se më datë 27.12.2015 (e Diel) pas namazit të jacisë ora 18.30 në “Xhaminë Eski“ do të mbahet ligjerat nga Imami i nderuar Mahfiz ef. Rustemi (imam në “Xhaminë e Dardanisë“ – Tetovë ), me temë : “Krenohu me Islamin“, e organizuar nga imamët e Myftinisë së Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: