You are here
Home > Lajme > Lajmërim!

Lajmërim!

Më 11.09.2018 (e martë) me rastin e Vitit të Ri Hixhri 1440, Myftinia e BFI-së Tetovë organizon manifestim fetar në xahminë e fshatit Shipkovicë e cila do të mbahet pas namazit të akshamit ku do të lexohen pjesë nga Kur’ani Famëlartë, mevludi i respektuar dhe disa ilahi.
Të gjithë besimtarët muliman të qytetit të Tetovës me rrethinë janë të mirëseardhur.

Me respekt!
BFI-Myftinia e Tetovës

Artikuj të ngjajshëm

error: