You are here
Home > Lajme > Lajmerim

Lajmerim

Me rastin e natës së Beratit, Muftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve musliman ua uron hyrjen në këtë natë të madhe, si dhe  organizon manifestim fetar  më datë 21.05.2016 ( e shtunë )  në  “Xhaminë Arabati Baba Teqe”, pas namazit të akshamit, ku ligjërues do të jetë Hfz.Ejup ef. Selmani, Kryeimam në Myftininë e Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: