You are here
Home > Lajme > Lajmërim

Lajmërim

Me rastin e natës së Israsë dhe Miraxhit, Muftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës të gjithë besimtarëve musliman ua uron hyrjen në këtë natë të madhe, si dhe organizon manifestim fetar më datë 03.05.2016 ( e martë ) në “Xhaminë e Madhe”, të Çarshisë së epërme pas namazit të akshamit, ku ligjërues do të jetë Hfz. Ibrahim ef. Alija, Imam në “Xhaminë e Rinisë”-Tetovë.

Vesselamu alejkum!

Muftinia e BFI-së

M u f t i u

Dr. Qani ef. Nesimi

Artikuj të ngjajshëm

error: