You are here
Home > Lajme > Lajmërim!

Lajmërim!

Lajmërohen të gjithë nëpunësit fetarë dhe mutevelinjtë e xhamive, nëse e paguajnë rrymën e xhamisë me tarif industriale të paraqiten në Myftini.

Artikuj të ngjajshëm

error: