You are here
Home > Intervista > Intervistë për “Radion e Danimarkës”

Intervistë për “Radion e Danimarkës”

Në hapësirat e myftinisë së Tetovës, sot qëndroi gazetarja e “Radio Danimarkës” znj.Anne Haubek e cila zhvilloi një intervistë me myftiun Qani ef Nesimi si dhe z.Xhelal Neziri nga Tetova. Në këtë takim u bisedua për jetën fetare në Tetovë dhe në Europë.

Artikuj të ngjajshëm

error: