You are here
Home > Aktivitete > Iftari i përbashkët nga Myftinia dhe Komuna e Sulltan Ejubit të Stambollit

Iftari i përbashkët nga Myftinia dhe Komuna e Sulltan Ejubit të Stambollit

Myftinia e Tetovës në bashkëpunim me Komunën e Sulltan Ejubit të Stambollit më datë 11.06.2017 (e diel), edhe këtë vite organizuan iftar të përbashkët në oborrin e Xhamisë ” Arabati”, ku të pranishëm ishin: Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, Kryetari i Komunës të Sulltan Ejubit z. Remzi Aydin, Kryetari Kuvendit të BFI-së Haki ef. Agushi, përfaqësues nga Komuna e Tetovës, Myftiu paraprakë i Tetovës Alifekri ef. Esati, deputeti nga Turqia z. Hysein Byrge, gjykatësi z. Sali Murat, profesorët, hoxhallarët, mutevelinjtë dhe këshilltarët e xhamive, si dhe një numër shumë i madh i xhematit të Tetovës me rrethinë.

Myftiu i Tetovës, në fjalën e tij përshëndetëse tha se, iftari është një mundësi e mirë për të treguar respektin dhe sinqeritetin ndaj Allahut Fuqiplotë dhe njerëzve në përgjithësi. Poashtu edhe Kryetari i Komunës Sulltan Ejup të Stambollit në fjalimin e tij përshëndeti mysafirët dhe ju shprehi mirëseardhje në iftarin e përbashkët.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/agroupcc/public_html/myftiniatetove/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Artikuj të ngjajshëm

error: