You are here
Home > Lajme > Iftari i përbashkët i Myftinisë dhe i Komunës së Tetovës

Iftari i përbashkët i Myftinisë dhe i Komunës së Tetovës

Më datë 18.05.2018 (e premte), në kuadër të aktiviteteve të Myftinisë dhe Komunës së Tetovës, u organizua iftari i përbashkët për hoxhallarët, mutevelinjtë dhe talebet e Myftinisë së Tetovës me rrethinë.

Në këtë manifestim të cilin e moderoi Xhemil ef. Sadiki, të pranishëm ishin: Kryetari i BFI – së Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi, Kryetarja e Komunës znj. Teuta Arifi, Myftiu i Myftinisë së Tetovës Qani ef. Nesimi, Myftiu i Shtipit Mr. Nasir ef. Rexhepi, Prorektori për arsim pranë UT – së Prof. Dr. Reshat Qaili, Koordinatori i Medresesë Isa Beu paralelja e vajzave në Tetovë Beqir ef. Memeti, ish myftinjtë e Tetovës, Alifekri ef. Esati dhe Nexhadi ef. Limani, përfaqësuesit e Rijasetit, përfaqësuesit e sektorëve të Komunës, kolegët e Myftinisë, si dhe të gjithë hoxhallarët, mutevelinjtë dhe talebet e Xhamive të Tetovës.

Ndërkaq në këtë manifestim fjalë përshëndetëse kishte Myftiu, Kryetarja e Tetovës, Prorektori për arsim pranë UT – së, kurse fjalën e rastit e mbajti Kryetari i BFI-së Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi. Dhe në fund duaja e bukës u bë nga Myftiu i Shtipit.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”57″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home2/agroupcc/public_html/myftiniatetove/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Artikuj të ngjajshëm

error: