You are here
Home > Lajme > Filloi Pastrimi dhe rregullimi i varrezave të qytetit

Filloi Pastrimi dhe rregullimi i varrezave të qytetit

Muftinia e Tetovës filloi me  pastrimin, rregullimin dhe sistemimin e varrezave të qytetit të Tetovës.

Artikuj të ngjajshëm

error: