You are here
Home > Lajme > Drjetorët e SHMK të Tetovës në vizitë te Muftiu

Drjetorët e SHMK të Tetovës në vizitë te Muftiu

Sot më  31.03.2016 (e enjte), Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, priti në vizitë drjetorët e shkollave të mesme të qytetit. Drejtori i Shkollës së  mesme komunale Gjimnazi “Kiril Pejçinoviq” Namikqemal  Mustafa, Drejtori i Shkollës së mesmee Tekstilit “Gjoçe Stojçeski”  Abaz Abazi,  Prof. Sulejman Nuihu dhe Afaristi  i respektuar Ramadan Veseli. Gjatë vizitës u bisedua për tema me rëndësi të përgjithshme shoqërore. Po ashtu Myftiu i Tetovës, në emër të Myftinise falënderoi mysafirët vizitën e bërë dhe për dhuratat e sjellura.

12919257_1285495998144802_110671074_n

Artikuj të ngjajshëm

error: