You are here
Home > Aktivitete > Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Spitalit Klinik të Tetovës

Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Spitalit Klinik të Tetovës

Myftinia e Tetovës, Spitalit Klinik të Tetovës i dhuroi një ndihmë simbolike, gjegjësisht 3.000 maska mbrojtëse nga Koronavirusi – Covid 19.
E lusim Allahun Fuqiplotë që të gjithë neve, në veçanti, dhe njerëzimit, në përgjithësi, të na ndihmojë në tejkalimin sa më lehtë të kësaj përballjeje me këtë Virus dhe përfundimin e tij sa më të shpejtë.
Me respekt!

Artikuj të ngjajshëm

error: