You are here
Home > Aktivitete > Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Qendrës për Shëndet Publik – Epidemiologji

Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Qendrës për Shëndet Publik – Epidemiologji

Myftinia e Tetovës, Qendrës për Shëndet Publik- Epidemiologjii i dhuroi një ndihmë simbolike, gjegjësisht 300 maska mbrojtëse nga Koronavirusi – Covid19.
E lusim Allahun Fuqiplotë që të gjithë neve në veçanti dhe njerëzimit në përgjithësi, të na ndihmojë në tejkalimin sa më lehtë të kësaj përballjeje me këtë Virus dhe përfundimin e tij sa më të shpejtë.
Me respekt!

Artikuj të ngjajshëm

error: