Intervista e myftiut Qani ef. Nesimi për portalin Portalb

Në një intervistë të Portalb-it me myftiun e Tetovës, Prof.Dr Qani Nesimi flet për përvojën e tij si myfti, për problemet që rëndojnë punën e hoxhallarëve si dhe për dilemën si duhet vepruar një besimtar përballë zhvillimeve botërore në botën muslimane. Ai flet gjithashtu për çështjen e dhënies së zekatit,

Intervistë për “Radion e Danimarkës”

Në hapësirat e myftinisë së Tetovës, sot qëndroi gazetarja e "Radio Danimarkës" znj.Anne Haubek e cila zhvilloi një intervistë me myftiun Qani ef Nesimi si dhe z.Xhelal Neziri nga Tetova. Në këtë takim u bisedua për jetën fetare në Tetovë dhe në Europë.