Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Qendrës për Shëndet Publik – Epidemiologji

Myftinia e Tetovës, Qendrës për Shëndet Publik- Epidemiologjii i dhuroi një ndihmë simbolike, gjegjësisht 300 maska mbrojtëse nga Koronavirusi - Covid19.E lusim Allahun Fuqiplotë që të gjithë neve në veçanti dhe njerëzimit në përgjithësi, të na ndihmojë në tejkalimin sa më lehtë të kësaj përballjeje me këtë Virus dhe përfundimin

Donacion i BFI – Myftinia e Tetovës Spitalit Klinik të Tetovës

Myftinia e Tetovës, Spitalit Klinik të Tetovës i dhuroi një ndihmë simbolike, gjegjësisht 3.000 maska mbrojtëse nga Koronavirusi - Covid 19.E lusim Allahun Fuqiplotë që të gjithë neve, në veçanti, dhe njerëzimit, në përgjithësi, të na ndihmojë në tejkalimin sa më lehtë të kësaj përballjeje me këtë Virus dhe përfundimin

Akademi solemne për ditëlindjen e Muhamedit a.s.

Më datë 24.04.2018 (e martë), Myftinia e BFI-së Tetovës realizoi akademi solemne me një program të begatshëm në nderim të ditëlindjes së njeriut më të dashur dhe më të përkryer Muhamedit a.s, ku çdo pikë e shfaqur para të pranishmëve në fokus kishte nderimin e figurës më të ndritur të