You are here
Home > Lajme > Biseda Shpirtërore

Biseda Shpirtërore

Sonte në Televizionin Koha fillohet me emitimin e emisionit fetar “Biseda Shpirtërore”, të organizuar nga Myftinia e Tetovës, i cili do të emitohet çdo të Enjte ora 19:30 dhe repriza çdo të Premte ora 14:00.

19 08 09

 

Artikuj të ngjajshëm

error: