You are here
Home > Video > Biseda Shpirtërore > Biseda Shpirtërore – Programi 55 (VIDEO)

Biseda Shpirtërore – Programi 55 (VIDEO)

Tema: Dashuria dhe urrejtja për hir të Allahut
Ligjërues: Nermin ef. Emini
Moderator: Omer ef. Dauti
Organizator: BFI – Myftinia Tetovë
Realizoi: Objective Studio
Emitoi: TV Koha

Artikuj të ngjajshëm

error: