You are here
Home > Lajme > Честитка

Честитка

По повод влегувањетона светите три месеци, Реџеп, Шабан, и Рамазани Шериф, Муфтиството на Исламска верска заедница во Тетово на сите муслиманите верници им го честита влегувањјето во овие три месеци, молејќи го Семоќиот Ал-лах да ги поминуваат во семејна благостојба и сегогаш да ги прати неговиот благослов.

Вес-селламу Алејкум!

Муфтиство на Исламската

Верска заедница во Тетово

Муфтија

Др. Ќани Несими

Artikuj të ngjajshëm

error: